Vakantiehuizen zoeken

Online vakantiehuizen zoeken?

Hier vindt u circa 20000 particuliere vakantiehuizen door heel Europa. Alle vakantiewoningen zijn online te reserveren 1 t/m 70 personen. Start uw zoektocht naar het beste vakantiehuis voor uw vakantie voor ieder gezelschap groot of klein.

Informatie reservering.

De reservering van een vakantiehuis kan geheel online worden afgehandeld. Boekt u liever telefonisch? Dan vind u de gegevens bij het vakantiehuis onder de button beschikbaarheid. De openingstijden per telefoon zijn: maandag t/m vrijdag van 8.30 t/m 21.00 zaterdag van 10.00 t/m 18.00 en zondag van 10.00 t/m 22.00. Een ruim ervaren team staat voor u klaar om uw vragen of reserveringen te volbrengen. Het boekingskantoor staat ook tijdens uw verblijf 24 uur voor u klaar. Via een speciale Noodlijn. De vakantiehuizen worden allemaal beoordeeld volgens een aantal strenge toeristische voorwaarden. In samenwerking met de vakantiehuis eigenaren en de voorgaande vakantiegasten. Die een beoordeling of aanvulling geven aan het vakantiehuis. En indien u vragen heeft kunt u ons ook mailen.

Op de mooiste plekjes staan de vakantiehuizen.

Heerlijk in Nederland op vakantie in elke provincie zijn er mooie plekjes te ontdekken. In België kunt u genieten aan de kust. Maar de meeste vakantiegangers kiezen voor de Ardennen. Schilderachtige dorpjes ontdekken vanuit een Franse vakantiewoningen is zeker leuk. Huur een Duits vakwerkhuisje op een vakantiepark of ontdek het Zwarte woud. In Oostenrijk staan er veel chalets klaar om de vakantie te vieren in de zomer en de winter. Luxe villa aan de kust van Italië of meer landinwaarts een Italiaans vakantiehuis huren. Ook voor de wintersport zijn er bij ons veel vakantie accommodaties chalets en appartementen te boeken.

Bijzondere groepsaccommodaties.

Met een grote groep op vakantie en slapen in een molen of op een boerderij. Een klooster omgebouwd tot grote groepsaccommodatie of een authentiek landhuis op een groot domein in België. In Duitsland staat een oude school geheel gerenoveerd voor vakantiegangers. Of huur een romantisch kasteel in Oostenrijk voor een speciale gelegenheid. Verder kunt u de Aparte vakantiewoningen via het zoek systeem vinden.

Grote vakantiehuizen door heel Europa.

Ok u heeft met een grote groep besloten om een weekendje weg te gaan of een langere periode. Met familie naar een groepsaccommodatie of een vriendengroep. Maar bedrijfsmatig kunt u hier ook leuke grote vakantiewoningen vinden. In Nederland en België is er een groot aanbod van vakantiehuizen rond de 20 personen te vinden. Maar in de rest van Europa zijn er zeker veel vakantiehuizen voor groepen te boeken. Via het zoekmenu komt u al snel bij het perfecte grote vakantiehuis voor uw vakantie gezelschap. Luxe en eenvoudige accommodaties vrijstaand of op een vakantiepark aan u de keuze.